Fem søde tip til aftenkaffen

Fredag, 20. januar 2012
af Redaktion
Det behøver ikke være svært at imponere med lidt lækkert til kaffen. Bare følg de gode råd andre læsere har givet...
Foto: All Over
Foto: All Over

1

Bløde kokosmakroner
S.L., Ringsted:
Når jeg bager kokosmakroner og lægger dem i dåse, lægger jeg altid en skive franskbrød ned til dem, så holder de sig tilpas bløde. Det kan også bruges til farin.

2

Marcipankager med håndmikser
R.C., Avnslev:
Det kan være rigtig svært at røre dej til marcipankager med håndkraft. Jeg hælder både flormelis og æggehvider i på en gang og bruger så håndmikserens dejkroge. På et øjeblik er dejen jævn.

3

Ekstra tynde småkager
A.A., Søborg:
Når du skærer småkager ud af en rulle dej og har lagt dem på pladen, så prøv at lægge et ekstra stykke bagepapir over og rul endnu en gang. Småkagerne bliver fine og papirtynde.

4

Mysli i kuglerne
M.L. Randers:
Prøv næste gang du laver havregrynskugler at erstatte havregrynene med mysli. Det gør dem meget lækre.

5

Høje snegle
E.K.H, Holstebro:
Når jeg bager snegle, bager jeg dem i muffinsforme, for at de ikke skal åbne sig og remoncen flyde ud. I muffinsforme bliver de høje og meget lækre.

Masser af bagværk her
Fem gode dessertråd
Fem gode råd til efterårets supper
Fem gode skønhedstips