Ricotta med chokolade
(4 pers.)
4 tynde dessertpandekager
100 g ricotta (italiensk friskost)
100 g Odense Ren Rå Marcipan
200 g Odense Mørk Chokolade
100 g hasselnøddeflager
3 dl fløde
1 appelsin
Ricottaen, marcipan, 1 dl fløde og saften fra appelsinen køres til en jævn masse i foodprocessor. Massen smøres på pandekagerne, de rulles op som roulader og stilles på køl, til de har sat sig. Resten af fløden koges op og hældes over den mørke chokolade og det røres sammen til sauce. Hasselflagerne ristes gyldne på panden.
Ved servering: Pandekagen lunes evt. og lægges straks på en tallerken. Den overtrækkes med den hede chokoladesauce og drysses med nøddeflager.
Madopskrift: Odense Marcipan
Find flere opskrifter her...
Pannacotta og råmarinerede bær
Chokolademousse med appelsinsmag
Dessertpirogger
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)