Kære Puk
Mormor kan ikke klare julemaden længere
Af chefredaktør Anette Kokholm
Vi har hver uge forskellige faste opskrifter: En klassiker, som vender blikket bagud mod det gode, gamle, danske køkken. En sød, som kan sætte et godt punktum for et måltid. En nem, som man kan lave i en fart, hvis man kommer hjem fra arbejde og skal have noget på bordet i et snuptag. Og nu altså også en grøn.
Dengang min mor var barn, havde de altid en kødløs dag i familien. Min mormor og morfar havde ikke mange penge at gøre godt med, og den kødløse dag var en måde at holde husholdningsbudgettet i ro. I dag vil mange måske se den kødløse dag som unødvendig ud fra et penge-spørgsmål, men vender vi blikket mod et andet regnskab, giver en grøn dag om ugen god mening.
Inspiration herfra
Grønsagsregnskabet kan nemlig være svært at få til at gå op for mange af os, så det er mit håb, at vi kan være med til at inspirere herfra.
God appetit og venlig hilsen
Er du mere til klassikerne, så kig her