1 kg belle de Boskoop æbler 1 dl vand 35 g stevia sukker 1 stk. vanillestang
Knas 3 dl rugflager 2 spsk. rørsukker
Pynt 1 dl creme Fine 19% til piskning Tørrede goji bær
Fremgangsmåde
Skræl æblerne og skær kernehusene ud.
Skær æblerne i stykker og kom dem i en gryde med vand og stevia sukker.
Skær vaniljestangen igennem, skrab marven ud og kom den i gryden sammen med skallen. Bring langsomt gryden i kog og lad det herefter simre i et par minutter.
Rør grøden sammen og hæld den i en skål så den kan køle helt af i køleskabet.
Kom rugflager og sukker på en pande, rist det til det er gyldent og lad det køle af.
Pisk creme fine til skum.
Læg æblegrøden lagvist i en skål sammen med rugflagerne og kom skummet på toppen. Pynt evt. med goji bær.
Energi-information pr. portion Energi 194 kcal/812 kJ Fedt: 5 g Kulhydrater: 31 g Protein: 2 g Kostfibre: 5 r