Citronkage med hvid chokolade
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 180°, og læg bagepapir i springformen.
Riv citronskallen fint, og pres al citronsaften.
Pisk smør, sukker og groftrevet marcipan cremet i en skål med en elpisker.
Tilsæt 1 æg ad gangen, og pisk mellem hvert æg.
Rør herefter citronskal, citronsaft, hvedemel og salt i dejen, til den er ensartet.
Hak chokoladen groft, og vend den i dejen.
Hæld dejen i springformen, og bag kagen i ovnen i ca. 35 minutter.
Tjek med en gaffel eller et træspyd, at kagen er færdigbagt. Afkøl kagen helt, inden den anrettes på et fad.
Passionsfrugtglasur:
Halvér passionsfrugterne, og skrab indmaden ud.
Blend indmaden, og pres den igennem en finmasket si, så der kun er saften tilbage.
Hæld flormelis i en skål, og tilsæt passionsfrugtsaft og citronsaft lidt ad gangen, til du har en tyktflydende glasur.
Smør glasuren ud på kagen, og pynt evt. med spiseligt guldstøv.