Kyllingesalat med pasta og abrikos
Opskrift på kyllingesalat med pasta og abrikos
(Kyllingesalat til 2 pers.)
200 g rugpasta
40 g pinjekerner
300 g kogt eller stegt kyllingekød
200 g abrikoser
1 gul peberfrugt
½ rødløg
2 stængler bladselleri
½ bdt. forårsløg
2 tsk. honning
2 tsk. limesaft
¼ tsk. chilipulver
2 spsk. olivenolie
Fremgangsmåde til kyllingesalat
Populære madopskrifter på familiejournal.dk
Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)
Kog pastaen i letsaltet vand i 3 min., skyl med koldt vand og lad den dryppe godt af.
Rist pinjekernerne på en tør pande, til de begynder at tage farve og stil dem til side.
Skær kyllingekødet i mindre stykker og bland det med abrikoser i tern.
Hak peberfrugten og rødløget.
Snit bladselleri og forårsløg fint og bland grønsagerne med pasta og kyllingekød.
Pisk honning, limesaft, chili og olie sammen og hæld det over din kyllingesalat.
Anret din kyllingesalat drysset med pinjekerner og servér.