Opskrifter

Risotto med muslinger

Onsdag, 4. juni 2014af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Nem og lækker aftensmad

Opskrift på risotto med muslinger

(3 pers.)

1 finthakkede rødløg
1 spsk. smør
300 g risotto ris
1 dl hvidvin
1 l hønsebouillon
150 g sukkerærter
300 g blåmuslinger
40 g parmesan

Tilbehør
Brød
Groft brød

Fremgangsmåde til risotto med muslinger

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)

Sautér løgene i smørret, tilsæt ris og steg dem i smørret til de er blanke. Tilsæt hvidvinen og lad risene absorbere vinen. Tilsæt hønsebouillonen lidt ad gangen, så risene næsten når at optage væden, før der tilsættes yderligere væde. Snit ærterne i 2 cm store stykker og tilsæt dem sammen med muslingerne og den sidste dl bouillon. Vend parmesanen i, når det sidste væde er forsvundet, retten skal være cremet. Servér retten med groft brød og et drys af friskkværnet peber.