Kære Puk
Mormor kan ikke klare julemaden længere
(6 portioner)
1 hel kylling, ca. 1.200 g
6 gulerødder
3 porrer
1 skrællet selleri
2 tsk. salt
Peberrodssovs
6 dl hønsekødssuppe fra retten
2 spsk. majsstivelse
3 spsk. eddike
1½ spsk. sukker
2 tsk. peberrod, revet
Rens kyllingen for rester af fjer og indvolde og fjern evt. indlagt indmadspose. Læg kyllingen i en suppegryde og tilsæt koldt vand, så det lige netop dækker kyllingen. Tilsæt 1 gulerod og toppen af den ene porre. Kog langsomt op og fjern skummet med en stor ske, tilsæt salt og skum jævnligt under kogningen. Kog kyllingen i 45-60 min, rens grønsagerne, skær dem i mindre stykker og kom dem med i gryden de sidste 20 min. Kyllingen er kogt, når du kan stikke en kødnål i låret, og kødsaften er klar. Tag kylling og grønsager op, hold det varmt og si suppen.
Suppen måles af og jævnes med majsstivelse udrørt i vand, saucen småkoger 2-3 min. Smag til med eddike, sukker, salt og afslutningsvis revet peberrod.
Kyllingen deles i passende stykker, ben og skind fjernes evt. før servering. De kogte grønsager anrettes sammen med kyllingestykkerne og sovsen. Kan evt. serveres med kogte kartofler.
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Energi-information pr. portion
Energi 463 kcal/1936 kJ
Fedt: 18 g
Kulhydrater: 27 g
Protein: 42 g
Kostfibre: 8 g
Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub
Prøv de andre lækre madopskrifter:
Kyllingefrikadeller emd marinerede grønsager
Kyllingerulle med hummus
Hønsesalat
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)