Kære Puk
Mormor kan ikke klare julemaden længere
(4 pers.)
600 g kalkunsnitsler (4 stk.)
Saft af ½ citron
2 små løg i tynde skiver
250 g champignoner, rensede og i skiver
2 fed hvidløg, pressede
Masser af grofthakket persille
1 spsk. olivenolie
½ l minimælk
Sovsemel til jævning
Salt og peber
Sådan gør du
Kalkunsnitslerne dryppes med citronsaft og marineres i ½ time.
Tør dem i køkkenrulle, brun dem hurtigt på en hed pande i lidt fedtstof og læg dem i et ildfast fad.
Løg brunes i lidt fedtstof, og champignoner, hvidløg og persille tilsættes og dampes med.
Kog mælken op, jævn med sovsemel og rør i løgblandingen. Smag til med salt og peber og hæld det over kalkunkødet.
Sæt fadet i ovnen i ca. 30 min. ved 200 grader.
Hertil kan gives brød, råkost, ris eller pasta.
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Energi-information pr. portion:
1109 kJ/265 kcal
Protein 40 g
Fedt 8 g
Kulhydrat 10 g
Kostfibre 2 g
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub.
Prøv flere slankeretter fra Familie Journals Slankeklub...
Stegt paprikasild
Orientalsk skinkesnitsel med grønsagsris
Græske kyllingespid
Se videoen om Magic Bodyshaper, der strammer op og gør din talje mere markeret: