Asiatisk fiskefad med gulerod, selleri og kartofler

Søndag, 9. maj 2010Opdateret 26. februar
af Redaktion
Her får du en nem og lækker opskrift på et asiastisk inspireret fiskefad med torsk, friske grøntsager og lækre aspargeskartofler.
Foto: Catrine Mannerup
Foto: Catrine Mannerup

1 pers.

150 g torskefilet (du kan også bruge lyssej eller pangasius)
½ dl soja
2 dl vand
2 tsk. olie (f.eks. raspolie)
2 fed presset hvidløg
1 tsk. friskrevet ingefær
1 tsk. farin
Salt
50 g peberfrugt
100 g gulerod
50 g selleri
125 g aspargeskartofler

Fremgangsmåde

  1. Bland en marinade af sojasauce, vand, olie, hvidløg, ingefær og farin og smag til med salt.
  2. Rens grøntsagerne og skær dem i meget tynde strimler. Bland grøntsagerne med marinaden.
  3. Læg torskefileten i et lille, smurt, ildfast fad. Hæld marinade og grøntsager over. Lad retten trække i 20 min., inden den sættes i ovnen.
  4. Steg retten i ovnen i ca. 25-30 min., indtil torsken er gennemstegt.
  5. Server retten med kogte, pillede aspargeskartofler.

Næringsindhold

Energiindhold i hele retten:

433 Kcal/1810 kJ