![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/2013/februar/uge-8/mad/08-engelske-ingefaerkager-362.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Ingredienser til engelske ingefærkager
(Ca. 50 stk.)
250 g mel
125 g smør
225 g farin
2 spsk. stødt ingefær
1 tsk. stødt nellike
Et nip salt
½ tsk. natron
1 æg
Fremgangsmåde
Smuldr mel og smør til en grynet masse. Tilsæt farin, ingefær, nellike, salt og natron. Pisk ægget let sammen, hæld det i dejen og ælt den sammen. Tril dejen i kugler på størrelse med hasselnødder og sæt dem på plade med bagepapir. Der skal være god plads mellem kagerne, de flyder ud. Bag dem på næstøverste rille ved 200° ca. 12 min.
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Sirupskage med mandelsmørcreme
Scones
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop