Opskrifter

Grillede ananas med hyldeblomst og ostecreme

Fredag, 20. august 2010af Redaktion
Skøn lille dessert med frugt og ost

(4 pers.)

1 frisk ananas
2 spsk. hyldeblomstsaft
1 spsk. balsamicoeddike
2 tsk. rørsukker
2 pasteuriserede æggeblommer
25 g flormelis
½ stang vanilje
200 g flødeost
1 spsk. hyldeblomstsaft


Skær ananassen i skiver og bland hylde­blomstsaft, balsamico og rørsukker til en marinade. Hæld marinaden over ananasskiverne og lad dem trække i en time. Pisk æggeblommer, flormelis og kornene fra vaniljestangen lyst og luftigt og rør flødeost i. Rør hyldeblomstsaften i lidt ad gangen og stil cremen på køl. Grill ananasskiverne et par min. på hver side og server dem lune sammen med den kolde ostecreme.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere desserter her...
Blåbærtrifli med kokos
Kanelpærer med råcreme
Cheesecake med melon og hyldeblomst