Joans citrondessert
2 æg
6 dl mælk
350 g mel
¼ tsk. salt
1 tsk. sukker
30 g smeltet smør
5 bl. husblas
80 g sukker
3 pasteuriserede æggeblommer
1 usprøjtet citron
3 spsk. vand
3 pasteuriserede æggehvider
2 dl piskefløde
Pisk æg, mælk, mel, salt, sukker og smør sammen til en glat dej. Bag 10 pandekager af dejen og lad dem afkøle. Sæt husblassen i blød i koldt vand og pisk æggeblommer og sukker hvidt. Riv skallen og pres saften af citronen og vend den i æggesnapsen. Smelt husblassen sammen med vandet, pisk hviderne stive og fløden til skum. Pisk husblassen i æggesnapsen, vend først flødeskummet og derefter hviderne i. Læg pandekagerne sammen med citronfromage imellem og stil desserten på køl i mindst et par timer. Server med frisk frugt eller vaniljeis.
Madopskrift: Joan Simonsen
SMART DEKORATIONSPEN
Pynt kager med den smarte dekorationspen fra Lékué. Køb den i shoppen for 169 kroner (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Hjemmelavet bolsjeis
Panna cotta med hindbær
Pandekager med frugtkompot
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)