Kære Puk
Mormor kan ikke klare julemaden længere
Af chefredaktør Anette Kokholm
Prøv at forestille dig, at du holder et æble i hånden. Det er dugfriskt, lige plukket fra grenen. Du mærker rundingen og hårdheden, du tager en bid, og saften springer, og det siger knas.
Der er ikke noget som æbler på denne årstid, synes jeg. Som du kan læse i denne udgave af Familie Journal, så kan de bruges til alverdens ting, de smager fantastisk, og så er de oven i købet sunde og spængfyldte med vitaminer.
Stort æble-tema i denne uge...
Fra mos til juice
Æbler har været med i mit liv hele vejen, både da jeg selv var barn, og da jeg blev mor. Som æblemos, der fungerede som lokkemad oven på risgrøden til den lille. Som æblemost eller æblejuice på morgenbordet, som æbleflæsk på julebordet, som æblekage med flødeskum på fødselsdagsbordet, eller bare som en snack i utide i både eller "on the rocks".
Rigtig god fornøjelse med vores æbletema i denne uge og med æblerne derude - hold øje med logoet her:
Mange hilsner
Her kan du få en bid af nogle af vores "æbler" i denne uges blad:
Karamelliserede æbler med rislåg
Normannisk kylling med æbler
Kreativt broderi med æbler
Æble-guide
Tips om æbler