Æblemazarin
Ingredienser til æblemazarin
(6-8 stk.)
200 g marcipan
50-75 g mandler
150 g rørsukker
150 g blødt smør
2-3 æg
75 g mel
2-3 æbler
1 spsk. perlesukker
Fremgangsmåde til æblemazarin
'Riv marcipanen groft. Skold, smut og hak mandlerne. Rør smør og rørsukker godt og rør æggene i et ad gangen. Rør marcipan, mandler og mel i dejen. Fyld dejen i en smurt tærteform med en diameter på ca. 24 cm. Skær æblerne i smalle både og læg dem på dejen. Drys perlesukker over. Bag kagen på midterrillen ved 200° ca. 30 min. Spis den lun eller kold med flødeskum eller cremefraiche.
Bageopskrift: Anne Skovgaard-PetersenJEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Find flere opskrifter her...
Æblemuffins
Pærekage