Ingredienser til pærekage
(12-14 stk.)
100 g smør
3 æg
90 g farin
125 g sukker
240 g hvedemel
1 tsk. vaniljesukker
1½ tsk. bagepulver
1 dl mælk
50 g nødder
150 g Nutella
2 pærer
Pynt
3-4 spsk. Nutella
Fremgangsmåde til pærekage
Smelt smørret. Pisk æg, farin og sukker luftigt. Bland mel, vaniljesukker og bagepulver. Rør det i æggeblandingen skiftevis med mælken. Rør det smeltede smør i og vend forsigtigt de hakkede nødder i. Dryp Nutellaen i dejen. Skræl pærerne, skær dem ud i tern og vend dem i dejen. Kom dejen i en springform på ca. 24 cm. Bag kagen nederst i ovnen i ca. 50 min. ved 175º. Pynt kagen med den bløde Nutella.
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Find flere opskrifter her...
Blommepie med mandeldej
Æblekager med knas