Opskrifter

Chokoladefondue

Tirsdag, 10. februar 2015af Helle Brønnum Carlsen, foto: Jette M. Vesteragerfoto: Jette M. Vesterager
Mmm, chokoladefondue! En dessert, der er god at være sammen om... Se, hvordan du laver en lækker chokoladefondue her.

Opskrift på chokoladefondue

Prøv også: Chokoladefondue med frugt og makroner

(6 pers.)

250 g mørk chokolade
3 spsk. piskefløde
½ frisk ananas
250 g kirsebær
500 g jordbær
150 g italienske biscotti (småkager)
100 g hvide marsh-mallows

Vi elsker chokoladekage!

Er du også vild med chokoladekage, så kig med her, hvor vi har samlet nogle af vores bedste opskrifter.
Se vores chokolade-kager her >>

Fremgangsmåde til chokoladefondue

Skyl kirsebærene men lad stilken sidde. Kom dem i en skål. Skyl jordbærrene og nip stilken af. Kom dem i en skål. Skær ananas i mindre stykker og abrikoser i halve. Læg alt på et fad eller i små skåle. Sæt pinde frem til at stikke i marshmallowsene. Alt dette kan gøres i god tid.

Smelt chokoladen over vandbad med fløden og hold den lun over fyrfadslys. Sættes varm på bordet med en lille varmekilde under (se evt. nedenfor, hvor vi anbefaler en smart skål til din chokoladefondue).

Så er din chokoladefondue klar!

Dyp efter lyst de forskellige ting i chokoladen og drik sød sylvaner til denne komplekse sammenhæng.

Prøv også: Ostefondue

Supersmart chokoladefondue


Med dette smarte fonduesæt fra Lekue bliver det nemt og hurtigt at lave chokoladefondue. Skålen bruges til at smelte chokoladen i mikroovnen - det tager kun 2-4 minutter - og herefter holder den chokoladen flydende i en time. Skålen kan købes HER

Flere gode desserter med chokolade...
Blødende hjerte med vaniljeis
Profiterolles med chokoladesauce
Dobbelt chokoladekage

Forkæl en, du holder af, med blomster

Kender du en, som har fortjent en smuk buket blomster? På nettet kan du nemt og hurtigt bestille en smuk buket og få den sendt til den rette person. Klik her for at finde et godt tilbud.