Pære Belle Helene
(4 pers.)
1 l god vaniljeis
250 g mørk chokolade
1½ dl piskefløde
4 pærer
Lage
3 dl vand
2 dl sukker
1 stjerneanis
½ vaniljestang
TIP
Du kan bruge denne opskrift på vaniljeis.
Skræl pærerne, lad evt. stilk og kræmmerhus blive. Kog lagen op, kom pærerne i og kog, til de er let møre - ca. 8 min., tag dem op. Smelt chokolade og fløde sammen over vandbad. Anret pærerne i små assietter med chokoladesovs og vaniljeis.
Opskrift: Helle Brønnum Carlsen
JEG ELSKER DESSERT
Er du også vild med dessert? Så vær med i Familie Journals dessertfællesskab på Facebook. Se mere her
Find flere opskrifter her...
Karamelrand
Fløderand med frugt
Rubinsteinkage
15 fristende chokoladekager og -desserter
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)