(6 pers.)
4 blade husblas
2½ dl piskefløde
2½ dl sødmælk
1 vaniljestang
4 spsk. sukker
Evt. 50 g smuttede, hakkede mandler
JEG ELSKER DESSERT
Er du også vild med dessert? Så vær med i Familie Journals dessertfællesskab på Facebook. Se mere her
Udblød husblassen i koldt vand i 5 min. Skrab vaniljekornene ud af stangen og bland kornene med sukker. Kog fløde og mælk med vaniljestangen, tag gryden af varmen. Smelt husblassen i den varme væske og rør vaniljesukkeret i. Smag til for sødme og rør evt. hakkede, smuttede mandler i. Kom massen i en skyllet form på ca. 1 liter, lad randen stivne i køleskab ca. 2 timer. Server med friske eller syltede frugter.
Opskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Karamelrand
Vaniljetoppe med rødvinspærer
Limemousse med chokolade
Er du til mormormad? Vælg mellem 35 retter her
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)