Panna cotta med marineret rabarber
(4 pers.)
5 dl piskefløde
1 stang vanilje
80 g sukker
4 blade husblas
1 dl vand
175 g rørsukker
200 g rabarber
1 dl brun rom
Varm fløden op sammen med den flækkede vaniljestang og sukker og lad det småkoge ved svag varme og uden låg i ca. 15 min.
Sæt husblassen i blød, tag fløden af varmen og fjern vaniljestangen. Kom husblassen i den varme fløde og rør, til den er opløst. Hæld cremen i 4 portionsglas og stil dem tildækkede i køleskab i mindst 4 timer, til de har sat sig.
Kog vand og rørsukker sammen til en sukkerlage og skær rabarberne i 1 cm stykker. Kom rabarberne i sukkerlagen, tag den af varmen og tilsæt rommen.
Lad rabarberne trække i mindst et par timer og server med panna cottaerne.
Madopskrift: Kristina Marckmann
DEKORATIVE KAGER
Dekorer dine kager med den funktionelle sprøjtepose i 100% silikone fra SilikomArt. Kan købes for 149 kr. i Familie Journals shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Jordbærsuppe med vaniljeis
Trifli med blomme og kokos
Hvid chokolademousse med friske bær
Find mange flere opskrifter med rabarber her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)