Opskrifter
Tinas populære gulerodsdessert med Daim-chokolade
Søndag, 18. juli 2010Madopskrift: Tina Lofstad.foto: Jette M. Vesterager
Den populære gulerodsdessert med Daim smager skønt - og er supernem at lave. Denne opskrift kommer fra vores læser Tina Lofstad fra Stoholm.
2 t og 15 min
1 personer
Gulerodsdessert med daim
100 g Daim
100 g makroner
2½ dl piskefløde
2 tsk. flormelis
3 tsk. vaniljesukker
2½ dl cremefraiche 18%
750 g revne gulerødder
Sådan laver du gulrodsdessert med Daim
- Hak Daimen, knus makronerne og kom det i bunden af et tærtefad.
- Pisk fløden stiv med flormelis og vaniljesukker og vend cremefraichen i.
- Skræl gulerødderne og riv dem groft.
- Læg først cremen og derefter gulerødderne over makronbunden.
- Sæt desserten på køl i 2 timer og server.