(1 pers.)
1 minibrød evt. groft
½ rød chili uden kerner i små tern
½ dl tyk yoghurt
2 tsk. sød chilisovs
2 spsk. hakket frisk mynte
120 g store pillede rejer
4 blade icebergsalat i strimler
12 mynteblade
Salt og peber
Rør yoghurt med chili, chilisovs, hakket mynte og rejer. Smag til med salt og peber. Skær salaten i strimler og bland den myntebladene. Lun brødet i ovnen og flæk det. Kom salaten i brødet og fyld op med rejer.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Sublime sandwich
Mediterran solskins-
sandwich
Sandwich med
stegt kylling, luftørret
skinke og pesto
Speltbrød med
flæskesteg og fen-
nikel
Sandwich med kyl-
ling og tomatmayon-
naise
20 lækre idéer til madkurven
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)