Sandwich med stegt kylling, lufttørret skinke og pesto
(4 pers.)
2 store kyllingebryststykker med skind uden ben
2 hjertesalat-hoveder
½ dl mayonnaise
4 skiver lufttørret skinke
2 mellemstore
franske flutes
Pesto
1 fed hvidløg
½ bundt persille
¼ bundt mynte
25 g græskarkerner
25 g hasselnødder
½ tsk. fennikelfrø
1 dl olivenolie
salt og peber
25 g fintrevet parmesanost
Blend alt til pestoen undtagen osten. Smag til med parmesanosten og stil pestoen koldt. Steg kyllingestykkerne ved 200° i 20 min. i ovnen, til de er gennemstegte. Steg skinken med de sidste 5 min., så den bliver sprød. Lun flutene. Del flutene i to og flæk dem. Smør med mayonnaise og læg salat i som bund. Kom skiver af kyllingebryst i og fyld op med klatter af pesto og pynt med skinke.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Sublime sandwich
Mediterran solskins-
sandwich
Rejebrød med mynte
og chili
Speltbrød med
flæskesteg og fen-
nikel
Sandwich med avo-
kado og rejer
20 lækre idéer til madkurven
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)