Speltbrød med flæskesteg og fennikel
Lækre speltbrød med flæskesteg
(1 pers.)
2 skiver groft speltbrød
120 g flæskesteg
1 tsk. dijonsennep
¼ fennikel i flager
½ æble i skiver
2 kviste salvie
Salt og peber
Rucolasalat
Læs også: Rosmarinstegt flæskesteg
Rist brødene og smør dem med sennep. Læg flager af høvlet fennikel på den ene skive. Dæk med tynde skiver flæskesteg. Læg rucolasalat og æbler over og top med salvieblade, salt og peber. Luk sammen og læg i let pres.
Tip: Flæskestegen kan erstattes af and, kylling eller rillette, der er en form for sylte.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Sublime sandwich
Mediterran solskins-
sandwich
Sandwich med
stegt kylling, luftørret
skinke og pesto
Rejebrød med mynte
og chili
Sandwich med
andebryst og
orangepesto
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)