Mini focaccia
Ingredienser til mini focaccia
(20 stk.)
25 g gær
5 dl vand
½ dl olivenolie
1 tsk. salt
300 g speltmel
450 g hvedemel
10 cherrytomater
Frisk timian
2 fed hvidløg
1 tsk. flagesalt
2 spsk. olivenolie
Fremgangsmåde til mini focaccia
Rør gæren ud i vandet og tilsæt olie, salt og speltmel. Tilsæt hvedemelet, ælt dejen godt sammen og lad den hæve et lunt sted i 1 time. Del dejen i 20 stk. og tril dem til små flade dejcirkler. Læg dejcirklerne på en plade med bagepapir. Skær tomaterne i kvarter og fordel dem på dejcirklerne sammen med timian og salt. Dryp med olivenolie og bag focacciabrødene ved 200° i 12 min.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Find flere opskrifter her...
Grovbrød
Krydret tyndbrød
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)