Kalkunfrikadeller med varm rødkålssalat

Den varme rødkålssalat gør dette til en skøn variant af traditionel julemad
Af
Af: af Redaktion
Kalkunfrikadeller med varm rødkålssalat
Foto Jette M. Vesterager
Annonce

Hjemmelavede kalkunfrikadeller og varm rødkålssalat

(3 pers.)
25 min.

400 g hakket kalkunkød
1 dl havregryn
1 æg
1½ dl mælk
1 revet løg
1 tsk. salt
1 knsp. peber
½ tsk. allehånde
450 g rødkål
50 g hasselnødder
1 spsk. olivenolie
2 spsk. hindbæreddike
1 dl frosne hindbær
1 spsk. honning

Prøv også: Sprødstegt andebryst med rødkålssalat

Rør kødet med havregryn, æg, mælk, løg, salt, peber og allehånde til en lind fars. Form frikadeller af farsen og steg dem i lidt smør eller olie ved jævn varme, til de er gyldne og faste. Snit rødkålen i strimler og hak nødderne groft. Bland rødkål og nødder og sauter blandingen i olien i 5 min. Tilsæt eddike, hindbær og honning og lad det sautere videre et par min. Server dellerne med rødkålssalaten og smørristede aspargeskartofler.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Prøv også...
Gravet oksemørbrad med blomkålssalat
Ribbenssteg med skysovs og agurkesalat
Svineslag med stegeso i cider

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.