Opskrifter

Sprødstegt andebryst med rødkålssalat

Torsdag, 20. november 2008af Redaktion
Andebryst og rødkålssalat er begge indbegrebet af dansk julemad

Juleopskrifter: Andebryst og rødkålssalat

25 min.
(3 pers.)

4 spsk. æblegele
1½ dl syrnet fløde 9%
150 g appelsin i fileter
150 g æbler i tern
300 g fintsnittet rødkål
1 dl solsikkekerner
2 stk. andebryst a ca. 300 g
Salt og peber
1 spsk. dijonsennep
1 spsk. æblegele
Salt og peber
1 dl fløde 9%

Pisk æblegeleen i den syrnede fløde til en ensartet dressing. Bland appelsinfileter med æbletern, rødkål og solsikkekerner, og vend det i dressingen. Rids skindsiden af andebrystet på begge leder, og gnid det med salt og peber. Brun andebrystet på en pande med skindsiden nedad først i 6-8 min. på hver side. Tag andebrysterne af, og rør sennep og æblegele ud i stegeskyen. Tilsæt fløden, smag til med salt og peber, og server med kogte kartofler.

Opskrift: Kristina Miechels

Prøv også
Andebryst med bulgursalat
Vintergryde
Vikingebøf med pebersovs og rosenkålspure