Opskrifter

Ribbenssteg med skysovs og agurkesalat

Tirsdag, 9. december 2008af Redaktion
(4 pers.)20 min. + 1 time i ovnen1 kg ribbenssteg1 spsk. salt1 gulerod1 løg2 laurbærblade1 agurk2 dl eddike3 spsk. sukker1 rød chili1 tsk. salt1 knsp.

(4 pers.)
20 min. + 1 time i ovnen

1 kg ribbenssteg
1 spsk. salt
1 gulerod
1 løg
2 laurbærblade
1 agurk
2 dl eddike
3 spsk. sukker
1 rød chili
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 spsk. majsstivelse

Rids sværen helt igennem og gnid med salt. Sæt stegen i en bradepande og hæld 3 dl vand ved sammen med stykker af gulerod, løg og laurbærblade. Steg stegen midt i ovnen ved 200° og i ca. 1 time, de sidste 5 min. på grill, så sværen bliver sprød. Snit agurken i tynde skiver og pisk sukker, salt og peber ud i eddiken og hæld eddiken over agurkerne. Si skyen, skum fedtet fra og lad den koge op. Jævn skyen med majsstivelse rørt ud i lidt vand og smag til med salt og peber. Server med kogte kartofler.


Opskrift: Kristina Miechels



Prøv også...
And på kuglegrill
Juleskinke med ingefærglasering