Pasta med hvidløgsstegte svampe
(2 pers.)
15 min
200 g frisk fuldkornspasta
250 g champignoner
2 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
½ tsk. salt
1 knsp. peber
100 g lufttørret skinke
10 blade frisk basilikum
Friskrevet parmesan
Sæt vand tilsat salt over til pastaen. Rens champignonerne, skær dem i skiver og hak hvidløgsfeddene fint. Varm en stagepande godt op, tilsæt olien og lad den blive varm. Kom svampe og hvidløg på panden, rist i et par min. og krydr med salt og peber. Skær skinken i mundrette stykker og lad dem stege med på panden. Kog pastaen i 2-3 min. og lad den dryppe godt af. Vend pasta og hakkede basilikumblade i svampeblandingen og server med friskrevet parmesan og brød.
Madopskrift: Kristina Miechels
Prøv også...
Lasagne
Lun vintersalat