Store pastamuslinger med tomatsalat
(4-5 pers.)
200 g store pastamuslinger (De Cecco)
5 tomater
½ rød peber
1 rødløg
½ spsk. salt
1 spsk. olivenolie
½ spsk. balsamicoeddike
1 tsk. honning
Pynt:
Purløg el. persille
Kværnet peber
Kog pastaen i rigelig saltet vand efter pakkens anvisning. Skyl den i koldt vand, og lad den dryppe godt af. Skær tomater, agurk og pillet finthakket rødløg i små tern og bland dem med de øvrige ingredienser. Smag til med salt og lad det trække 10-15 min. Hæld væden fra tomatsalaten og fyld den i pastaen. Læg dem portionsvis eller på et fad og pynt med persille. Kværn peber over og spis brød til.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Prøv også...
Krebsepasta med citron
Fisk i kokosmælk med safranris