Opskrifter

Fisk i kokosmælk med safranris

Torsdag, 11. december 2008af Redaktion
(2 pers.)25 min.2 dl basmatiris3½ dl vand1 tsk. salt6 safrantråde350 g fiskefilet (torsk, sej el.lign.)1 rødløg2 madæbler2 porrer2 røde peberfrugter1

(2 pers.)
25 min.

2 dl basmatiris
3½ dl vand
1 tsk. salt
6 safrantråde
350 g fiskefilet (torsk, sej el.lign.)
1 rødløg
2 madæbler
2 porrer
2 røde peberfrugter
1 fed hvidløg
1 rød chili
1 dåse kokosmælk
Saft af 1 limefrugt
1 tsk. salt
1 knsp. peber

Skyl risene og kog dem i vandet sammen med salt og safran i 12 min. Skær fiskefileten i 6 stykker. Skær løg, æbler, porrer og peberfrugter i tern og hak hvidløg og chili fint. Varm kokosmælken op i en gryde og tilsæt limesaft, hvidløg, chili, salt og peber. Læg fiskestykkerne i gryden sammen med løg, æblestykker, porrer og peberfrugter. Lad retten småsimre under låg i 15 min. Tag risene af varmen, rør dem igennem, lad dem trække under låg i 7 min. og server.



Madopskrift: Kristina Miechels


Skal det hele gå i fisk?
Fisk med grønt og ris
Fiskepakker med rejesmør