Stenbiderrogn-creme med asparges
Søndag, 9. april 2017 Søndag, 9. april 2017 - 7:15 - af: Christine Bille og Helle Brønnum, Foto: Carina Krüger, Redigeret af: RedaktionenSøndag, 9. april 2017 - 7:15 - af: Christine Bille og Helle Brønnum, Foto: Carina Krüger, Redigeret af: Redaktionen
Forkæl familien med en lækker, klassisk spise til din påskefrokost. Velbekomme!
Påskefrokost! Stenbiderrogn-creme med asparges
(6 pers.) 1 skalotteløg 2 dl mayonnaise 2 dl cremefraiche 18% ½ bdt. dild 2 dråber tabasco Saften af ½ citron 200 g stenbiderrogn 1 bdt. grønne asparges Tilbehør: Citron og dildPrøv også æblesild med karse til din påskefrokost