Hjemmelavede ispinde med banan, chokolade og kokos

Søndag, 26. september 2010Opdateret 21. marts
af Redaktion
Frugt med chokoladeovertræk er en sundere og laktosefri snack.
Ispinde med banan, chokoloade og kokos
Ispinde med banan, chokolade og kokos.

(4 stk.)

2 bananer, mellemstr.
50 g mørk chokolade
4 små træspid
4 tsk. kokosmel

Sådan gør du
Smelt chokoladen i vandbad eller chokoladesmelter. Halver bananerne og sæt hver halvdel på et lille træspid (fra den ende, hvor den er skåret over). Pensl bananens runde ende med smeltet chokolade. Drys toppen med kokosmel og læg bananerne i fryseren ca. 3-4 timer.

Pr. halve banan:
490 kJ/117 kcal
Protein 1,5 g
Fedt 5 g
Kulhydrat 17 g
Fibre 1 g

Prøv flere sunde opskrifter:
Tyk pandekage med frugter
Islagkage med mynte
Drømmekage