Bøf Lindstrøm

Søndag, 22. januar 2012
af Redaktion
En svensk klassiker fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Jes Buusmann
Foto: Jes Buusmann

(2 portioner)

1 stk. æggehvide
Salt og peber
2 tsk. oliemargarine
2½ spsk. kapers
200 g hakket oksekød (max. 8 g fedt pr. 100 g)
100 g syltede rødbeder, i små terninger
1 stk. løg i små terninger

Sådan gør du
Kødet røres med rødbeder, løg, kapers, æggehvide, salt og peber. Farsen fordeles i fire lige store portioner. Hver portion trykkes godt sammen og formes til bøffer. En pande varmes godt op, oliemargarinen tilsættes. Bøfferne brunes på begge sider og steges færdig ved svag varme ca. 2-3 min på hver side.
Tip: Tilsæt evt. 100 g revet sellerirod til farsen, det giver en dejlig smag, og du får flere bøffer ud af det.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)

Energi-information pr. portion
Energi 248kcal / 1040kJ
Fedt 12 g
Kulhydrater 10 g
Protein 23 g
Kostfibre 1 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Fisk a la florentine
Gule ærter med medisterpølse
Oksefarsbrød med feta og tzatziki