Frisk tomatsalsa med tabasco og barbequesauce

Denne hjemmelavede tomatsalat er perfekt tilbehør til f.eks. grillet kød, steaks eller schnitzler. Den kan også laves mindre stærk uden tabasco.
Af: af Redaktion
Foto: Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub
Annonce

4. pers.

200 g tomater
100 g salatløg
200 g agurk
100 g peberfrugt
2 tsk. olie
saften af ½ citron eller lime
1 spsk. tabasco
2 spsk. barbequesauce
salt

Fremgangsmåde

  1. Pil løgene, rens peberfrugten og skyl agurk og tomat.
  2. Skær alle grøntsagerne i meget små terninger.
  3. Grøntsagerne blandes med olie og presset citronsaft.
  4. Salsaen smages til med tabasco, barbecuesauce og salt.
  5. Lad gerne salsaen trække i mindst 1 time før servering.
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.