Pasta med asparges og champignons

Torsdag, 10. maj 2012
af Redaktion
En herlig forårssalat fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub

(4 pers.)
1 bundt asparges
200 g champignons
1 fed hvidløg
Olie til stegning
500 g frisk, grov pasta
Parmesan
1 bundt frisk basilikum
Dressing:
3 spsk. rapsolie
1 fed fintrevet hvidløg
1 spsk. eddike eller citronsaft
Salt og peber

Knæk den nederste del af aspargesene og kog dem 1 min. i kogende vand. Tag dem op og gem kogevandet til pastaen. Skær aspargesene i mindre stykker. Skær champignonerne i skiver og rist dem sammen med finthakket hvidløg i lidt olie.
Kog pastaen som anført på pakken. Rør dressingen sammen. Vend dressingen i pastaen sammen med asparges og champignons. Pynt med basilikum og parmesan.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

Energi-information pr. portion
Energi 2346 kJ/561 kcal

Protein: 34 g
Kulhydrater: 52 g
Fedt: 22 g
Kostfibre: 7 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub (link fjernet)

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Kogt hamburgerryg med aspargessauce
Kylling med rosenkålsalat og ærtedip
Krabbesalat med rugbrødscroutoner

Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)