Kære Puk
Mormor kan ikke klare julemaden længere
(4 portioner kogt hamburgerryg)
1 stk. hønsebouillon terning
100 g aspargessnitter
Salt og peber
1 spsk. maizenamel
500 g hamburgerryg
2 dl aspargesvand og evt. vand
2 dl letmælk
Prøv også: Hamburgerryg med grønærter
Kogt hamburgerryg: Hamburgerryggen dækkes af koldt vand, koges ved svag varme, under låg ca. 25 min. Der slukkes for varmen og hamburgerryggen hviler i kogevandet ca. 30 min.
Aspargessovs: Aspargesvand, letmælk, bouillonterning og maizenamel røres sammen i en gryde. Saucen koges langsomt op under omrøring, koger 2-3 min. Aspargessnitterne tilsættes og saucen smages til med salt og peber.
Serveres med kogte haricot verts, gulerod og blomkål samt kogte kartofler med persillerdrys.
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
Energi-information pr. portion
Energi 194 kcal/811 kJ
Fedt: 8 g
Kulhydrater: 6 g
Protein: 23 g
Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub (link fjernet)
Prøv de andre lækre madopskrifter:
Kotelet-grønsagspakker
Frikadeller med stuvet hvidkål
Mørbradgryde