Kære Puk
Mormor kan ikke klare julemaden længere
6-8 pers.
Tilberedningstid: 15 min.
Bagetid: 30 min. ved 175º
125 g hasselnødder
125 g sukker
3 æg
1½ dl mælk
50 g kartoffelmel
1 tsk. bagepulver
Smør til formen
Pynt
En håndfuld hele hasselnødder
TIP
Hak hasselnødderne i en foodprocessor. Del æggene i blommer og hvider. Pisk æggeblommer og sukker, til det er hvidt og skummende. Kom hasselnødde-"melet", kartoffelmel, bagepulver og mælk i, og rør rundt. Pisk æggehviderne helt stive og bland dem forsigtigt med resten.
Smør en kageform med en diameter på ca. 24 cm.
Hæld massen i formen og bag kagen i en 175º varm ovn i 25-30 min.
Af Thierry Machet
Prøv også...
Smilende chokoladekage
To slags is med jordbær