(4 pers.)
1 bundt grønne asparges, ca. 225 g
1 spsk. olivenolie
½ tsk. salt
1 dl cremefraiche
Ostekiks
100 g revet, mellemlagret ost
Små, usødede kiks
Skyl aspargesene, skær enderne af og skær dem i ca. 3 cm lange stykker, gem hovederne. Lad stilkene simre i olivenolie ved svag varme ca. 10 min., til de er møre. Køl dem af. Miks asparges, cremefraiche og salt med stavblender eller i foodprocessor og smag til med salt. Kom dippen i en skål med de små hoveder langs kanten. Læg kiksene på en bageplade og fordel osten. Sæt pladen højt oppe i ovnen 3-4 min. ved 250°. Server dippen til kiksene.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
SMUKKE TALLERKENER
Dekorative keramiske tallerkener i flotte pastelfarver.
Den rillede tallerken fås i shoppen for 39 kr...
Find flere opskrifter her...
Lakseruller med avocadocreme og kaviar
Grøn spinatsuppe med pesto
Bacalao og artiskokpesto
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop