Opskrifter
Syltede hyben
Lørdag, 3. september 2011af Redaktion
Disse skønne, syltede hyben er helt perfekte sammen med en god vaniljeis
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/21554738462d41c8aeed26ff6920558f.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
300 g hyben
5 dl vand
160 g sukker
1 stang kanel
6 kardemomme-kapsler
½ vaniljestang
Halver hybenerne og fjern kernerne. Kog vandet op med sukker og krydderier og lad det koge i 5 min. Tilsæt hyben og lad dem småkoge i 10 min. Hæld de syltede hyben med lage på skoldede glas og luk til.
Madopskrift: Kristina Marckmann
DAMP DINE RÅVARER
Den lille dampboks fra Lékué er fremstillet i 100% silikone og tåler opvaksemaskine. Boksen kan købes i shoppen til 249 kr.
Find flere opskrifter her...
Hybenmarmelade
Rabarbermarmelade med hyben
Hybensmør
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop