Opskrifter

Chokoladeskaller med romcreme og kakaobidder

Onsdag, 15. december 2010af Redaktion
Nemme og hurtige chokoladefristelser

Chokoladeskaller med romcreme

(20 stk.)

20 chokoladeskaller
2 dl piskefløde
200 g lys chokolade
5 dråber romessens
Små hjerter til pynt

Kog fløde, chokolade og romessens sammen. Lad det afkøle og pisk det evt op. Kom i sprøjtetylle og afsæt i små skaller. Pynt med dutter eller hjerter.

Kakaobidder

(25 stk.)

250 g marcipan
100 g blød nougat
½ dl juleharlekinkrymmel
1 æske chokoladepraliner (flade cirkler)

Rul marcipanen ud på bagepapir, skær i firkanter, tril til kugler og tril i krymmel. Hvis krymmel ikke vil sidde fast, og du har lidt smeltet chokolade fra anden produktion, så vend marcipanen heri først. Pres to skiver chokolade sammen om hver kugle.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen

Find flere opskrifter her...
Cognacfigner i marcipan
Gløggtrøfler
Nougatrulle