Chokoladeskaller med romcreme og kakaobidder
Chokoladeskaller med romcreme
(20 stk.)
20 chokoladeskaller
2 dl piskefløde
200 g lys chokolade
5 dråber romessens
Små hjerter til pynt
Kog fløde, chokolade og romessens sammen. Lad det afkøle og pisk det evt op. Kom i sprøjtetylle og afsæt i små skaller. Pynt med dutter eller hjerter.
Kakaobidder
(25 stk.)
250 g marcipan
100 g blød nougat
½ dl juleharlekinkrymmel
1 æske chokoladepraliner (flade cirkler)
Rul marcipanen ud på bagepapir, skær i firkanter, tril til kugler og tril i krymmel. Hvis krymmel ikke vil sidde fast, og du har lidt smeltet chokolade fra anden produktion, så vend marcipanen heri først. Pres to skiver chokolade sammen om hver kugle.
Opskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Cognacfigner i marcipan
Gløggtrøfler
Nougatrulle