Opskrifter

Hvedestykker med chokolade

Torsdag, 18. september 2008af Redaktion
(12 stk.)10 g gær3 dl vand½ dl kærnemælk2 tsk. groft salt1 tsk. olie200 g groft speltmel250 g hvedemel200 g chokoladestykker (mørke ca. 55%)Rør gæren

(12 stk.)

10 g gær
3 dl vand
½ dl kærnemælk
2 tsk. groft salt
1 tsk. olie
200 g groft speltmel
250 g hvedemel
200 g chokoladestykker (mørke ca. 55%)


Rør gæren ud i vand og mælk. Tilsæt salt, olie og spelt. Rør med hvedemel til grov grød. Stil koldt natten over. Næste dag røres med mere mel, til det kan æltes på bordet. Her æltes chokoladestykkerne i. Formes til små boller, der placeres i muffinforme (faste) og efterhæver 20 min. Bages ved 200° i 20 min. Kan fryses og er en god erstatning for wienerbrød.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen



PRØV OGSÅ

Krydderurtesnegle