Opskrifter
Forårsruller med rejer
Tirsdag, 19. juni 2012af Redaktion
Rullerne kan steges i olien i god tid og blot lunes i ovnen lige inden huset væltes af glade studenter
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/mad/smat-men-godt/2012/06/25-foraarsruller-med-rejer-362.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
500 g orientalsk wokblanding
400 g kogte rejer
2 tsk. paprika
1½ tsk. salt
1 l vegetabilsk olie
1 pk. forårsrulledej el. filodej
Sød chilisauce
Bland grønsagerne med rejer, paprika og salt. Fordel fyldet på dejstykkerne, pensl enderne med olie og rul dem sammen. Steg forårsrullerne i lidt olie over middelhøj varme, til de er gyldne, og server med sød chilisauce.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Mad til studenterne...
Pink fizz med rosa
champagne og jord-
bær
Nøddefrikadeller
med pesto
Papadums med
agurk
Chililår
Jordbærspid med
mynte-honning
Her får du et endnu større udvalg af små, nemme bidder til studenterne...
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop