Opskrifter

Hjemmesyltede ingefær

Torsdag, 10. november 2011af Redaktion
En hurtig opskrift der, som så meget andet hjemmegjort, bare smager bedre en købeudgaven

200 g ingefær
1 spsk. salt
1 dl risvinseddike
50 g sukker

Skræl ingefæren og skær den i meget tynde skiver evt. på et mandolinjern. Bland ingefærskiverne med salt og lad dem trække i 1 times tid. Skyl ingefærskiverne, dup dem tørre med et rent viskestykke og kom dem i et rengjort, skoldet glas. Kog eddike og sukker op og hæld den varme lage over ingefæren. Luk glasset til og opbevar det på køl.

Madopskrift: Kristina Marckmann

DAMP DINE RÅVARER

Den lille dampboks fra Lékué er fremstillet i 100% silikone og tåler opvaksemaskine. Boksen kan købes i shoppen for 249 kr.

Find flere opskrifter her...
Syltede rødbeder med estragon og løg
Pæremarmelade med gulerod og ingefær
Ingefærkager












Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop