![](https://imgix.familiejournal.dk/media/b64294ae88c34e3fa0ad37cada9494bb.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(4 pers.)
1 kg nye, små kartofler
Dressing
1 dl cremefraiche
2 spsk. tyk, græsk yoghurt
2 spsk. mayonnaise
1 bundt basilikum
1 lille bundt bredbladet persille
1-2 spsk. æbleeddike (mild)
Salt og peber
Bring en gryde med vand i kog, tilsæt 5 g salt per liter og kog de skrubbede, nye kartofler i 17 min. i vandet. Rør dressingen sammen, og når kartoflerne er let afkølede, vendes de i dressingen. Pyntes med mere basilikum og persille.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
SMART DEKORATIONSPEN
Pynt kager med den smarte dekorationspen fra Lékué. Køb den i shoppen for 169 kroner
Find flere opskrifter her...
Auberginer og rød peber
Kartofler i fransk pesto
Lammekotelet med hummus
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop