Opskrifter
Ovnbagte æbler med ingefær og salat
Fredag, 12. december 2008af Redaktion
(8 pers.)4 æbler, gerne coxorange50 g smeltet smør1 tsk. stødt ingefær ½ tsk. saltKværnet peberSalat:1 rødløg1 spsk. lys vineddike100 g rucola ½ dl
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/44af9a167363480c810de81616be3658.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(8 pers.)
4 æbler, gerne coxorange
50 g smeltet smør
1 tsk. stødt ingefær
½ tsk. salt
Kværnet peber
Salat:
1 rødløg
1 spsk. lys vineddike
100 g rucola
½ dl ristede, saltede
solsikkekerner
½ tsk. salt
Kværnet peber
Halver æblerne og udkern dem. Stil dem i et ildfast fad med snitfladen opad. Pensl straks med smør og drys ingefær på. Steg æblerne på midterrillen ved 200° 10-15 min. Lad dem køle lidt.
Salat:
Pil rødløget og skær det i skiver. Bland dem med skyllet, afdryppet rucola og solsikkekerner. Smag til med salt og peber. Læg salaten på æblerne.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Prøv også...
Marinerede gulerødder
Porrer i baconsvøb med sennepsæbler