Opskrifter

Grønkålssuppe

Mandag, 2. februar 2009af Redaktion
(4 pers.)2 skalotteløg2 fed hvidløg8 store blade grønkål (renset vægt 300 g)7½ dl grønsagssuppe 2½ dl piskeflødeReven muskatnødSalt og peber4 ægEvt.

(4 pers.)

2 skalotteløg
2 fed hvidløg
8 store blade grønkål (renset vægt 300 g)
7½ dl grønsagssuppe
2½ dl piskefløde
Reven muskatnød
Salt og peber
4 æg
Evt. lidt ristede bacontern


Tilbehør
Groft brød

Kom løg, hvidløg og grønkål i suppen og kog i 20 min. Blend til en fuldstændig glat masse, der jævnes med fløde og smages til med salt, peber og reven muskat. Æggene pocheres eller koges smilende og lægges i suppen ved servering evt. drysset med lidt ristet bacon. Serveres med groft brød.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Flere supper, der varmer og mætter...
Rødbedesuppe med flæsk
Rød fiskesuppe
Sellerisuppe med æbler
Cremet kyllingesuppe med låg