Opskrifter
Kokoskylling med sesamstegt pak choy
Onsdag, 19. november 2008af Redaktion
(3 pers.)25 min.300 g kylling i strimler1 fed hvidløg10 g frisk ingefær1 citrongræsstilk1 spsk. sesamolie2 peberfrugter150 g grønne bønner1 ds.
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/57a9220dfaf24838ba7c99447b0f36ce.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(3 pers.)
25 min.
300 g kylling i strimler
1 fed hvidløg
10 g frisk ingefær
1 citrongræsstilk
1 spsk. sesamolie
2 peberfrugter
150 g grønne bønner
1 ds. kokosmælk
1 tsk. salt
1 knsp. peber
Majsstivelse
til jævning
2 pak choy
2 spsk. sesamolie
1 spsk. sesamfrø
Hak og svits hvidløg, ingefær og citrongræs i olien, tilsæt kyllinge strimlerne og svits, til de tager farve. Skær peberfrugterne i tern og tilsæt dem sammen med bønner, kokosmælk, salt og peber. Smag retten til og jævn med lidt majsstivelse rørt ud i vand. Halver pak choyen på langs og steg dem i sesam olien nogle få minutter på hver side. Drys sesamfrø over pak choyen og lad dem riste med ganske kort, før der serveres.
Opskrift: Kristina Miechels