Chokoladekage med flødeost
175 g blødt smør
250 g sukker
2 æg
50 g kakao
125 g mel
Øverst
250 g flødeost naturel
80 g sukker
1 tsk. vaniljesukker
1 æg
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Rør smør og sukker sammen og rør æggene i et ad gangen. Rør kakao og mel i og kom dejen i en smurt, 22 cm springform. Rør flødeost, sukker og vaniljesukker sammen og rør ægget i. Fordel flødeosteblandingen over kakaodejen og træk en kniv et par gange igennem dejene. Stil kagen på nederste rille i en kold ovn og bag kagen ved 180° i 50 min. Server kagen med friske bær.
Bageopskrift: Vivi Rasmussen
Find flere opskrifter her...
Brownie med flødeost
Chokoladecheesecake
Banankage med ingefærglasur
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)