Kære Puk
Skal fotos af hans kone stå fremme?
(3 portioner)
400 g rødbeder
1 dl appelsinsaft
2 spsk. balsamicoeddike
2 tsk. olivenolie
Salt og peber
100 g rucola eller andre salatblade
2 spsk. græskarkerner
50 g parmesanost
Sådan gør du
Rens rødbederne og kog dem i letsaltet vand i ca. 20 min til de er møre. Smut herefter skindet af. Skyl rødbederne i koldt vand og skær dem i mundrette stykker. Læg rødbederne i en marinade bestående af appelsinsaft, balsamico, olivenolie, salt og peber. Lad dem trække minimum 1 time. Skyl rucolaen og fjern de groveste af stænglerne. Rist græskarkernerne til de er gyldne. Bland de marinerede rødbeder med rucola og drys med parmesan samt ristede græskarkerner.
Slankeopskrift: Pernille Brøndum
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Energi-information pr. portion
Energi 196 kcal/820 kJ
Fedt 11 g
Kulhydrater 12 g
Protein 10 g
Kostfibre 1 g
Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub
Prøv de andre lækre madopskrifter:
Gulerodssuppe
Lun kyllingesalat
Spidskålssalat
Stram figuren op med den slankende heldragt fra Magic. Klik her og køb dragten i Familie Journal Shoppen for 249 kr. (link fjernet)